7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse netshops udlover nu en række forskellige leveringsformer. Den mest moderne er lige nu afhentningssteder, hvor det er muligt at hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er jo super simpel, samt i mange tilfælde også den mest letkøbte form for fragt.

Du kan ydermere tænke over at vælge afsending hjem til dig selv eller til dit arbejde. Metoden viser sig oftest en anelse dyrere, men ydermere ekstremt let gængelig. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som jo nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af online virksomhedens bopæl.

De fleste internet foretagender garanterer levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, men som trods alt er underforstået at bestillingen fuldbyrdes inden et aftalt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne klar forud for at lagerpersonalet holder fyraften.

En hel del outlets på nettet lover portofri fragt, men i reglen er det forudsat at du køber for en fastsat sum. Alternativt må man beslutte sig for den mindst kostelige løsning til levering, der oftest – hvad end du er i Herning, Solrød Strand eller Hinnerup – vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Det tilrådes at du gennemgår e-forhandlerens kritik

Det er i dag usædvanlig let for alle at prissammenligne hos forskellige internet forhandlere i Danmark og på grund af dette har utallige internet firmaer set sig nødsaget til at nedbringe prisniveauet på mange af deres produkter – til børn, men ligeledes til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange præstere gratis levering.

Det kan dog til hver en tid vise sig profitabelt at sammenligne flere e-shops efter udsalg før du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at indhente den prisbilligste pris.

Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre pengene over tid.

Før nogen bestiller i en internet butik bør man egentlig betragte virksomhedens forretningsvilkår, det er dog mange gange en tidskrævende opgave.

En anden løsning kunne være at bemærke hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, siden det er et bevis på at netshoppen forstår de danske retningslinjer, og at forretningen jævnligt ses til af fagfolk der har meget erfaring med de gældende vilkår. Dette er desuden en god mulighed for support, for så vidt du får vanskeligheder i processen med dit køb.

Den mindst kostelige form for levering

Trustpilot frembyder ultra fine genveje til at undersøge en længere række tidligere køberes anmeldelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du tjekker internet butikkens omtaler inden du køber.

Facebook forærer dig for øvrigt aldeles fine muligheder for at få et kig ind i internet forretningens popularitet. Tilmed møder vi mange internet virksomheder som giver folk mulighed for at udforme en vurdering af købsoplevelsen, som desuden burde udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Denne side finansieres af annoncer. Vi arbejder sammen med en mængde e-handler eftersom vi fremviser butikkernes produkter, og tjener kommission såfremt en af de besøgende på vores website fuldfører et indkøb.

Viden omkring tilbud og e-handler ajourføres tit, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for forandringer der eventuelt er udarbejdet siden vi nyligst opdaterede hjemmesidens oplysninger.