7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse e-handler frembyder nu om dage alverdens muligheder for fragt. En sikker vinder er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Metoden er altså ret smertefri, samt oftest tillige den mindst kostelige leveringsversion.

Adskillige internet webshops lover levering på næste hverdag på de fleste varer, men husk at det betinges af at handlen laves forud for et angivent tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produkterne afsendt før medarbejderne tager hjem.

En hel del e-firmaer garanterer levering uden betaling, men i reglen gælder det kun hvis man bestiller for en fastsat sum. Derudover skulle man gribe den billigste fragtmetode, hvilket tit – hvad end du bor nær Næstved, Nykøbing Falster eller Støvring – vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Fragtperioden kan i nogle tilfælde være vældig afgørende

Det er jo efterhånden ekstremt smart for forbrugerne at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra forskellige shops på nettet hos https://www.rejsehjerte.dk og herved har massevis af e-forhandlere været presset til at at mindske priserne på en række af deres varer – til børn og babyer, og endvidere også til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange byde på levering uden betaling.

Dog kan det til hver en tid vise sig smart at kigge forbi nogle enkelte online firmaer efter udsalg før du bestiller, sådan at du er sikret at indhente den mindst kostelige pris.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil dække beløbet over en periode.

Forinden nogen handler på en webshop bør man for at være på den sikre side granske netshoppens betingelser, det er dog ofte et omfattende projekt.

En anden valgmulighed kunne måske være at tjekke hvorvidt netshoppen er e-mærket, fordi det længe har været et bevis på at internet firmaet efterlever gældende dansk lovgivning, samt at online virksomheden lejlighedsvis ses til af fagmænd der forstår reglerne på området. Det giver dig lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du oplever problemstillinger i processen med din bestilling.

Tillige kan det anbefales at du er omhyggelig omkring de elementære reglementer der kan have indflydelse på bestillingen, eksempelvis hvilken byttepolitik online shoppen tilsikrer. I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man når som helst beholder sin ordrekvittering, således man altid kan bevidne bestillingen, hvad end du er på gaveindkøb til en dreng eller pige.

Fragttiden er jo ultra vigtig

Trustpilot fremskaffer faktisk gavnlige løsninger til at besigtige en hel del tidligere køberes omtaler og derfor anbefaler vi, at du kigger på online firmaets anmeldelser før du handler.

Facebook byder på ligeledes adskillige habile muligheder for at få en idé om online forretningens troværdighed. Her møder vi en række internet outlets som tilbyder kunderne at formulere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tilmed burde drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Viden omkring produkter og internet handler understøttes løbende, men vi tager ikke ansvar for modifikationer der kan være realiseret siden seneste opdatering af websitets informationer.