7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Der er intet der kan skabe liv i stuen, på samme måde som et tapet. Her kan du læse mere om hvordan blomstret tapet kan skabe god stemning i dit hjem.

Tapet giver farve og tekstur

Hvor vi har været meget optaget af minimalisme og enkelte farvede møbler de sidste mange år, er der nu begyndt at blive meget mere populært med tapeter. Blomstrede tapeter, der minder om dem man så på slutningen af 1800-tallet i arts & crafts bevægelsen i England, er kommet frem igen i fuld flor. De hvide vægge skal væk, og vi vil gerne have lidt farve og stemning ind i stuerne igen. Det får man bedst med et blomstret tapet.

Det er ikke kun møblerne der skal give farve, men også væggene. Et tapet kan enkelt transformere et rum fra sterilt og modernistisk til stilet, personligt og livligt med tapet. Det er også grunden til at blomstertapeter har fået en renæssance. Dit hjem skal sige noget om hvem du er, og måske finder du lige præcis din yndlingsblomst i et smukt blomstret tapet som vil give din stue liv og særpræg.

Find det perfekte tapet

For at kunne skabe liv i stuen med blomstret tapet, skal du finde det helt perfekte tapet. Der findes et utal forskellige blomstrede tapeter der hver især har sit helt eget udtryk. Det kan for eksempel være sart og edvardiansk, som det er populært i svenske sommerhuse, også kaldt torp. Men blomstertapet kan også være kraftigt og farverigt, med store blomster. Du skal dermed også bestemme dig for, hvad slags udtryk du vil have i dit hjem, når du skal vælge det rigtige blomstertapet.

https://www.nicetapet.dk/tapeter/blomstret-tapet, kan du vælge mellem et stort udvalg af blomstrede tapeter, så du kan finde det der er perfekt til lige præcis dit hjem. Der er nemlig intet der kan skabe liv og hygge i stuen, som et blomstret tapet.