7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Måske du går rundt med en drøm om at blive selvstændig maler, men bare ikke ved hvor du skal starte i denne store beslutning. Et af de store spørgsmål blandt mange er hvordan du kommer bedst i gang og det er der heldigvis råd for.

Spar op og hav en skarp idé klar

Hvis du skal kaste dig ud i en fremtid som selvstændig skal du først og fremmest sørge for at du har en god og holdbar idé, der gør at du vil sikre dig en indtægt meget hurtigt. Det er altid godt at have sparet lidt op inden man tager springet, fordi det aldrig er til at sige hvilken start man får.

Når først du har styr på hvad du vil og hvordan du vil nå derhen af, så er det tid til at kigge på hvilken type virksomhed der passer bedst til dig. Der er muligheden for at oprette en enkeltmandsvirksomhed. Dette kan virke som den mest overskuelige løsning i første omgang, men på lang sigt vil det være værd at overveje et ApS i stedet.

Opret holdingselskab og få en masse fordele med

Opret holdingselskab samtidig med at du opretter et ApS og gør gavn af de fordele der er ved at have begge dele. Et holdingselskab er ikke et driftsselskab, men du kan nærmere se et holding som en form for sparegrisen med fordele for dit ApS. Hvis du opretter begge dele samtidig, slipper du for at skulle betale en masse ekstra i startkapital. Du kan nemlig udnytte muligheden for rullende kapital.

Opret ApS uanset om du ønsker et holdingselskab eller ej. Det kan godt virke omfattende i starten at oprette et ApS kontra at oprette en enkeltmandsvirksomhed, fordi der skal udarbejdes nogle stiftelsesdokumenter, men efterfølgende er det faktisk mere fordelagtigt at have et ApS kørende frem for en enkeltmandsvirksomhed.