7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Der er mange ting du kan bruge spraymaling til, og heldigvis kan du finde et stort udvalg online. Her kan du læse lidt mere om, hvordan du kan bruge spraymaling og hvor du kan finde det. 

Hvad kan jeg bruge spraymaling til?

Spraymaling er perfekt til at fuldføre et gør-det-selv-projekt med finesse. Man kan for eksempel spraymale et projekt med spraymaling i sølv, gull eller kobber, eller man kan nemt ændre udseende på et møbel med spraymaling. Spraymaling er en hurtig måde at ændre et møbel på. Hvis man for eksempel gerne vil lave et lille bord om til et bord der passer i børneværelset, så kan man med fordel bruge spraymaling for at hurtigt give det farve der holder.

Man kan også bruge spraymaling til, hvis du skal male dine radiatorer. Det gælder både hvis du skal friske op dine hvide radiatorer, eller male dem i en helt ny farve. Hvis I er en familie der kan lide at bygge og lave ting selv, er det altid en god ide at have et lille udvalg med spraymaling i forskellige farver tilgængeligt, så man når som helst kan fuldføre sit projekt med farve og tekstur.

Få et vintagelook med kalkmaling på spray

En en nem måde at få et vintagelook på dine møbler, kan du bruge kalkmaling på spray. Du finder kalkmaling på spray ved at gå ind på https://www.nicetapet.dk/interioer/kalkmaling-paa-spray. Man kan også bruge kalkmaling til en væg, for et mat og lækkert udseende, der er meget in lige nu.

Der er altså mange ting du kan bruge spraymaling til. Det er nemt at bruge, du skal bare huske at afdække det der ikke skal males, så du ikke får spraymaling ud over det hele. Man kan også finde forseglende maling på spray, så dette er en type maling der har rigtig mange brugsområder.